Prive Dansles

Privé dansles

In een privéles staat alle aandacht en focus volledig op jou gericht.

Of je nu binnenkort een optreden of auditie hebt, je danstechnieken wilt verfijnen, of de reguliere lestijden niet goed uitkomen, een privéles biedt de perfecte mogelijkheid om jouw dansvaardigheden in slechts enkele sessies te ontwikkelen. Elke privéles wordt nauwkeurig afgestemd op jouw specifieke wensen en leerdoelen. Je hebt alle ruimte om vragen te stellen en ontvangt de persoonlijke begeleiding die nodig is om snel vooruitgang te boeken. Onze instructeurs bieden waardevolle feedback en tips om zowel je techniek als uitvoering te verfijnen. We leren je niet alleen wát je moet doen, maar ook hóe je het moet doen, wat essentieel is voor jouw groei als danser. Hierdoor zul je binnen enkele sessies met meer zelfvertrouwen op de dansvloer staan en zul je de juiste technieken beheersen om te schitteren tijdens het dansen.

Vraag je je af met hoeveel personen je een privéles kunt volgen?
Onze privélessen zijn geschikt voor individuen en kleine groepen van 1 tot 4 personen.

Bruiloft openingsdans

Ga je binnenkort trouwen?

Wil je op de mooiste dag van je leven je gasten verrassen met een unieke openingsdans? Wij staan klaar om samen met jullie een adembenemende choreografie te creëren, helemaal op maat van jullie gekozen nummer.

Speciaal voor aanstaande bruidsparen bieden wij de mogelijkheid om jullie openingsdans te ontwikkelen en samen met jullie te repeteren. Zelfs zonder enige danservaring streven wij ernaar je zelfverzekerd te laten dansen op jullie trouwdag, door het aanleren van bewegingen die zowel haalbaar als plezierig zijn. Samen leren dansen met je geliefde is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een romantische manier om quality time door te brengen. Jullie eerste danservaring als pasgetrouwd stel zal ongetwijfeld een van de meest magische momenten op jullie bruiloft worden.

Na een eerste kennismakingsgesprek gaat onze ervaren dansdocent aan de slag om jullie wensen te vertalen naar een betoverende choreografie. Binnen een cursusperiode van 8 tot 10 weken zorgen wij ervoor dat jullie klaar zijn om te schitteren op de dansvloer. Natuurlijk kunnen indien gewenst extra oefensessies worden ingepland.

Wil je liever een groepschoreografie met de bruidsmannen en/of bruidsvrouwen, of misschien een workshop voor een vrijgezellenfeest? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande knop om de opties te bespreken.