over ons

Over ons

In 2024 heeft onze dansstudio een transformatie ondergaan en is nu bekend als Dance Yard Studio. Onze kernwaarden blijven onveranderd: we streven naar verbinding, persoonlijk contact, groei, plezier en het delen van onze passie en kennis. Met onze nieuwe naam en logo komen onze doelen nog beter tot uiting en bieden ze ons de mogelijkheid om ons verder te ontwikkelen.

Dance Yard Studio is een warme thuis voor iedereen die de liefde voor dans deelt en zichzelf wil ontplooien.

Ons verhaal

In 2021 verwelkomde de dansstudio dansliefhebbers onder de naam Siërra Yard Dance Studio. Vanaf het allereerste moment lag onze focus op het creëren van een hechte community en het leveren van hoogwaardige danservaringen.

Community

Bij Dance Yard Studio heten we iedereen van harte welkom. Dans fungeert als het bindmiddel waarmee we verbindingen leggen en samen een prachtige gemeenschap vormen.

Groei

Onze docenten zijn toegewijd aan de groei van elke danser. Met een mix van passie en expertise stimuleren we voortdurende ontwikkeling bij onze leerlingen, niet alleen op het gebied van dans, maar ook op persoonlijk vlak. We streven ernaar om onze studenten te zien gedijen en tot bloei te komen.

Docenten

Siërra Yard

Eigenaresse & Dansdocente

Ik ben Siërra Yard, de trotse eigenaresse en dansdocente van Dance Yard Studio. Mijn liefde voor dans begon al op jonge leeftijd, toen ik slechts 5 jaar oud was. In 2008 waagde ik de sprong en deed ik auditie voor de Dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Daar doorliep ik twee jaar lang de vooropleiding, waarna ik mijn dansreis voortzette in de dansklas op de middelbare school. Mijn passie leidde me uiteindelijk naar de alomvattende dansopleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts, die ik in 2017 met trots heb voltooid. Gedurende mijn opleiding en daarna heb ik een rijke ervaring opgebouwd. Ik was een jaar lang lid van het Holland Show Ballet voor de Dinnershow Pandora in Studio 21, waar ik optrad tijdens grootschalige evenementen in locaties zoals de Ziggo Dome en AFAS Live. Daarnaast heb ik mijn danskunsten meerdere keren internationaal vertoond en ben te zien geweest in videoclips, waaronder die van Broederliefde. In 2023/2024 heb ik deelgenomen aan het nieuwe tv-programma "Project Dans", waarin ik mijn ambitie nastreefde om de beste allround danseres van Nederland te worden. Uiteindelijk ben ik een van de finalisten geworden. Met vreugde en passie deel ik mijn kennis en liefde voor dans in mijn lessen!